Top Sport2018-10-24T15:52:47+00:00

Project Description

(Top)sport

FysioConcept heeft jarenlange ervaring met het behandelen van (top)sporters. Wereldtoppers in verschillende takken van sport zijn door ons succesvol behandeld.

Bij binnenkomst van een (top)sporter wordt een sportspecifieke analyse gemaakt en uitgebreid onderzoek uitgevoerd om de blessure en oorzaak zo goed mogelijk in kaart te brengen. Vervolgens wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn om de sporter zo snel en verantwoord mogelijk in de sport terug te laten keren. Hierbij wordt eventueel gebruik gemaakt van ons netwerk met orthopeden, sportartsen en eventueel andere specialisten.

Als de sporter wil, dan zullen wij in samenspraak met de club, trainers en/of bond een revalidatieschema opstellen waarbij rekening wordt gehouden met de mogelijkheden van de (top)sporter. Het is mogelijk dat de (top)sporter op locatie (kan ook buitenland zijn) intensief en langdurig wordt behandeld.

Preventie

Niet alleen na het ontstaan van een blessure, maar ook ter preventie van het ontstaan van blessures kan het zeer zinvol zijn om een (top)sporter te behandelen. Een (top)sporter belast zijn/haar lichaam zeer intensief en bouwt in trainingen en wedstrijden soms te veel spanning op in de spieren waardoor delen van het lichaam uit balans kunnen raken en het risico op het ontstaan van blessures wordt vergroot. Onze fysiotherapeuten kunnen met hun onderzoek achterhalen waar die verstoringen van het lichaam zitten. Door tijdige behandeling en training kunnen die verstoringen eruit worden gehaald, het lichaam weer in balans worden gebracht en het risico op het ontstaan van blessures worden verkleind.

Direct contact met een van onze medewerkers?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier

naar contact

  OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag 7:00 – 22:00
Zaterdag 8:00 – 17:00
Zondag op aanvraag

  020 – 6653604

  ONZE LOCATIE

Koenenkade 8, 1081 KH Amsterdam