Project omschrijving

SPORTFYSIOTHERAPIE

Of je nu een topsporter bent, regelmatig sport om fit te blijven of net begint met sporten, er is altijd kans op een blessure. FysioConcept is al 25 jaar hét sportmedisch centrum van Amsterdam en staat voor je klaar met een team van sportfysiotherapeuten. Zo revalideer jij snel en word je begeleidt om een sportblessure in de toekomst te voorkomen.

Afspraak maken
Bel: 020 – 6653604

WAT HOUDT SPORTFYSIOTHERAPIE IN?

Tijdens het sporten zit een blessure in een kleine hoek. De meest voorkomende blessure is de overbelasting van spieren, bij hardlopers is dit bijvoorbeeld vaak de achillespees. Tijdens sportfysiotherapiebehandelingen worden je blessures aangepakt met verschillende methodes.

Het verschil tussen een sportblessure en een niet-sportblessure zit hem vooral in hetgeen een sporter van zijn lichaam vraagt. Een lichaam dat moet sprinten, springen, schieten of werpen moet aan meer eisen voldoen dan aan een lichaam dat dit niet hoeft. En naast dat je in beide gevallen van de pijn af wilt, moet een sporter veel sterker worden en heel sportgericht trainen om van een sportblessure af te komen.

De sportfysiotherapeuten bij FysioConcept zijn er in gespecialiseerd jouw sport en jouw blessure perfect op elkaar af te stemmen. Onze hands-on behandelmethode gecombineerd met functionele en sport gerelateerde training zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk weer op je oude niveau zit.

DE BEHANDELING

Onze behandelingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde fysiotherapeuten. De inhoud van de sportfysiotherapiebehandeling is afhankelijk van de soort blessure die je hebt opgelopen én van je sportniveau. Daarnaast zit er uiteraard nog heel veel verschil in de sport die je uitoefent. Bijvoorbeeld is een knieblessure die je oploopt met hardlopen niet hetzelfde als een knieblessure die je oploopt met voetballen en deze zouden dan ook anders benaderd moeten worden.

Binnen onze fysiopraktijk werken de sportfysiotherapeuten intensief samen met sportartsen en sportpsychologen om er zo snel mogelijk voor te zorgen dat jij weer pijnvrij kunt sporten.

SPORTMASSAGE

Indien noodzakelijk wordt er gekozen voor een sportmassage om de spieren goed te laten doorbloeden. Wanneer je bijna helemaal gerevalideerd bent kiezen we voor een sportmassage.

GOLFTHERAPIE

Bij FysioConcept kun je terecht voor algemene sportfysiotherapie, maar ook voor golftherapie. Tijdens het golfen kun je blessures oplopen en last krijgen van een chronische aandoening. Onze GPA golffysiotherapeut gaat met je aan de slag zodat jij pijnvrij die swing kunt maken en kunt blijven golfen. Meer weten? Wij informeren je graag!

WAAROM SPORTERS KIEZEN VOOR FYSIOCONCEPT

FysioConcept is hét gezicht van Amsterdam als het gaat om sportfysiotherapie. Met onze jarenlange ervaring hebben wij bewezen dat we de beste zorg bieden voor sporters, wat zich vertaald in samenwerkingen met o.a. AFC Ajax. Wij bieden toegankelijke sportfysiotherapie op top niveau. Of je nu een topsporter bent of fanatieke amateur, onze specialisten staan voor je klaar. Wij maken gebruik van innovatieve hulpmiddelen zodat jij snel weer pijnvrij kunt bewegen en sporten.

DIENSTEN SPORT MEDISCH CENTRUM

Fitness
Orthopedie
Sportartsen
Diëtist
Inlegzooltjes

SPORTFYSIOTHERAPIE IN AMSTERDAM BIJ FYSIOCONCEPT!

Wil jij van je sportblessure af? Maak dan nu een afspraak bij FysioConcept. Samen werken we er aan dat je snel weer pijnvrij kunt sporten en je prestaties kunt verbeteren.

AFSPRAAK MAKEN