Inlegzooltjes2018-10-24T15:55:44+00:00

Project Description

Inlegzooltjes

Sinds enige tijd werkt FysioConcept samen met Tamir Kfir, hij is een instrumentmaker en prothesist met twintig jaar ervaring op het gebied van orthopedie. Tamir is de ontwikkelaar van Dynamic Motion Control, een unieke techniek voor maken van steunzolen voor (top)sporters.

Gebaseerd op de stelling dat elke component van de voet speciale aandacht nodig heeft, wordt niet alleen de unieke structuur van de voet beoordeelt maar ook de lengte, het gewicht, atletisch vermogen en andere relevante fysische gegevens van een klant gemeten. Uitgebreide testen zorgen voor een op maat gemaakt paar zooltjes die gegarandeerd pijn verlichten, blessures helpen te voorkomen en zelfs prestaties kunnen verbeteren.

De persoonlijke aandacht die wordt geboden aan iedereen, van de eerste diagnose tot en met de laatste aanpassing van de zooltjes, geeft Tamir Kfir de positie van een marktleider in het veld.
Vanwege de specifieke en persoonlijke benadering kiest FysioConcept voor deze specialist om klachten te verhelpen en voorkomen. In eerste instantie zijn de zooltjes bedoelt voor sporters, maar de ervaringen op dit gebied hebben inmiddels de zooltjes toepasbaar gemaakt voor iedere voet en elke gebruiker.

FysioConcept kan u adviseren, meten en testen op onze praktijk locaties. Hierna worden de zooltjes door Tamir Kfir gemaakt.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.toronto-orthotics.com/.

Direct contact met een van onze medewerkers?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier

naar contact

  OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag 7:00 – 22:00
Zaterdag 8:00 – 17:00
Zondag op aanvraag

  020 – 6653604

  ONZE LOCATIE

Koenenkade 8, 1081 KH Amsterdam