Project omschrijving

FYSIOTHERAPIE

FysioConcept in Amsterdam-Zuid biedt fysiotherapie aan voor iedereen. Het doel van onze fysiobehandelingen is om de balans tussen de belasting en belastbaarheid van het lichaam te herstellen zodat jij weer pijnvrij kunt bewegen. Ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten staat voor je klaar om verschillende lichamelijke klachten te behandelen.

Afspraak maken
Bel: 020 – 6653604

WAT IS FYSIOTHERAPIE?

Fysiotherapie richt zich op het lichaam pijnvrij laten bewegen. Veel mensen ervaren klachten of belemmering tijdens het sporten of in het dagelijkse leven. Tijdens een fysiotherapiebehandeling worden je spieren en pezen behandelt om het lichaam klaar te maken om te trainen. Deze training zorgt er vervolgens voor dat je weer sterker en belastbaarder wordt waardoor de blessure verdwijnt. Wij geloven in een fysiobehandeling die bestaat uit intensieve massage en training.

FysioConcept staat onder andere voor je klaar als je last hebt van:

  • Knieklachten
  • Enkelklachten
  • Rugklachten
  • Schouderklachten
  • Nekklachten
  • Hoofdpijn

ONZE SPECIALISMES

FysioConcept is gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures en het revalideren van orthopedische ingrepen zoals een nieuwe knie, een nieuwe heup of kruisbandblessures. Naast algemene fysiotherapie kun je bij FysioConcept ook terecht voor andere disciplines. Al onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in hun eigen behandeling en helpen jou om weer pijnvrij te bewegen. Ook voor begeleiding tijdens je revalidatie staan onze fysiotherapeuten voor je klaar.

Fysiotherapie
Topsport
Orthopedisch manuele therapie
Training & Revalidatie
GPA golf-fysiotherapie
Functional movement screen
EPTE therapie
Sportmassage
Sportfysiotherapie
Echografie

FYSIOTHERAPIE IN AMSTERDAM-ZUID BIJ FYSIOCONCEPT

Wil jij graag van je lichamelijke klachten of bewegingsbelemmeringen af komen? FysioConcept staat voor je klaar! Maak online een afspraak voor een fysiotherapiebehandeling of bel ons voor meer informatie, we informeren je graag.

Afspraak maken
Bel: 020 – 6653604