Inschrijfformulier 6de FysioConcept Golftoernooi

Beste golfliefhebbers,

Op zondag 8 september 2019 gaat alweer de 6e editie van het supergezellige FysioConcept Golftoernooi van start. Daar zijn wij heel trots op! Wij van de organisatie willen jullie in de gelegenheid stellen om je in te schrijven voor deze topdag.

De kosten zijn 89,50 euro p.p. en moet vóór 4 augustus 2019 betaald zijn op onderstaand bankrekeningnummer onder vermelding van golftoernooi en handicap. Indien je net als voorgaande jaren met je team wilt meedoen gelieve dan per team te betalen.

Op deze dag word je ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. Na het openingswoord krijg je een lunchpakket mee en ga je de baan in met je team. Het spelsysteem wat we spelen is Texas-Scramble, dus iedereen kan meedoen ongeacht je handicap. Je mag natuurlijk ook je eigen team (4) samenstellen. Geef dan bij inschrijving alle namen, handicaps en e-mailadressen door. Bij terugkomst in het clubhuis gaan we gezellig borrelen onder het genot van muzikaal entertainment gevolgd door een voortreffelijk diner. Dit jaar hebben wij een speciale Mystery guest! Wil je weten wie? Geef je dan snel op!

Verzeker jezelf van een plaats en schrijf je snel in!

Heb je nog vragen dan kan je altijd contact met ons opnemen op onderstaande nummers.

De organisatie Peter Drenth, Karel Vrolijk en Daisy van der Kamp (06-40255852 of 020-6653604)

Bankrekeningnummer: NL93 RABO 0382 3963 40 t.n.v. FysioConcept

Schrijf je hier in!